Scholen

Duizenden LED armaturen, vaak op maat gemaakt,  geplaatst op vele scholen  Nederland. Voor iedere school hebben we de gewenste sfeer  en functionaliteit van de school zorgvuldig bewaard en verbeterd. Veel maatwerk geïnstalleerd zodat plafonds niet aangepast hoeven te worden.

Schiphol

De droogloop, taxiruimtes en andere outdoor projecten op Schiphol voorzien vvan design-maatwerk LED producten. Door onszelf ontwikkeld en geïnstalleerd. Een prachtig project waar we trots op zijn. 

Klaslokalen

In klaslokalen is het van belang dat er voldoende lichtopbrengst is en dat de verlichting niet verblindt. Al onze armaturen voldoende aan de nieuwste eisen en zijn voorzien van de benodigde keurmerken.

KOEPELKERK

Ook voor bijzondere projecten, zoals hierboven in de koepelkerk in Amsterdam, bent u bij LTG aan het juiste adres.

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Alle lokalen, gemeenschappelijke ruimtes, toiletten en gangen zijn voorzien van LED van LTG. Ook hier weer veel maatwerk gebruikt in 3500 K, niet te kil van kleur en ook niet te warm. Weer een tevreden klant

Ford Wensink in Arnhem

Zeker in een showroom is het van belang dat auto's goed tot hun recht komen en dat de kleurechtheid hoog is. Speciaal voor dit mooie bedrijf downlighters ontwikkeld die voldoen aan alle wensen.

Gymzalen van Olympus

Op deze leuk school in Arnhem hebben we alle conventionele verlichting voorzien van LED op maat. In deze gymzaal was het plafond kwetsbaar en zijn we zorgvuldig op zoek gegaan naar de beste oplossing. Het resultaat mag er zijn

Stichting Quadraam

Alle scholen van de stichting Quadraam voor zien van LED, hier zit u de op maat gemaakte armaturen voor de overblijfruimtes

Kantoren

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. Ook voor ieder kantoor in Nederland kunt u bij ons terecht voor functionele verlichting op werkplekken, tot sfeerverlichting in kantines en vergaderruimtes. Hier hebben we downlighters gecombineerd met op maat gemaakte LED panelen.

Gebouwen

Hoe hoog een plafond ook is of hoe uw plafond er ook uitziet, we hebben voor iedere ruimte een passende oplossing.

Werkruimtes

Het is van belang dat er voldoende licht terecht komt op uw bureau. Verlichting is er in iedere gewenste lichtkleur. Omdat we bij LTG de armaturen zelf produceren en ontwikkelen kunnen we de LED's gebruiken die qua sfeer het best bij uw bedrijf passen.

Zorg


Ook in de zorg is het van groot belang dat verlichting flikkervrij en functioneel is. Iedere ruimte vraagt zijn eigen lichtoplossing, van priklocatie tot verpleegafdeling, van de kantine tot de spreekkamers. Voor alles hebben wij een oplossing

AULA Stedelijk Gymnasium

Deze authentieke bijzondere verlichting hebben we volledig intact gehouden, maar voorzien van LED

MKB

Ook voor MKB hebben we altijd een oplossing op maat, bij deze kapper in Ommen warm licht uit onze armaturen, maar wel met een hoge kleurechtheid. Dan wordt een rode coupe ook echt rood zoals het bedoeld was. 

TOMRA Nederland

Lichtlijnen op maat gemaakt voor deze klant die al 50 jaar wereldwijd marktleider is op het gebied van emballage-inname. Weer een tevreden klant

Lyceum Elst

Deze mooie nieuwe school heeft ook in iedere ruimte een frisse look gekregen door de LED-armaturen van LTG. Terwijl leerlingen en leraren genieten van hun welverdiende vakantie aan het werk zodat ze daarna zonder overlast weer aan de slag kunnen.

Tunnel op Schiphol

In samenwerking met Heijmans deze tunnelverlichting ontwikkeld en geïnstalleerd. Deze armaturen branden dag en nacht zonder problemen.

Fietsstalling Beekdal

Deze donkere fietsstalling is door de nieuwe LED verlichting een stuk veiligere geworden. Leerlingen en leraren voelen zich een stuk beter als ze hun fiets wegzetten.

Parkeerplaatsen Dedemsvaart

Het is van belang dat er voldoende licht is in openbare ruimtes. Voorzien van dag-nacht en bewegingssensoren zal geen enkele bewoner in het donker hoeven te parkeren. Veiligheid voor alles

Emons Spedition & Logistik

Ever since the company was set up in 1928, the name Emons Spedition has stood for dependable and flexible services in the transport and logistics sector.

Alle vestigingen in Duitsland voorzien van buitenverlichting.

LTG Europe B.V.


[email protected]
06-48647368